17 Mayıs 2014 Cumartesi

WordPress Social Login Eklentisi


WordPress Sosyal Giriş ziyaretçilerin yorum ve Twitter, Facebook, Google, Yahoo ve daha fazlası gibi sosyal ağlar ile giriş için izin verir.
İndir:Wordpress Social Login Eklentisi

4 yorum:

  1. Profesyonel slider eklentileri arasında yer alan Mega Slider eklentisi ile daha göz alıcı ve muhteşem manşetler yaratabilirsiniz. Dokunmatik ekranlar için tamamen hassasiyet odaklı bir yaklaşım sunan Mega Slider, kullanıcı dostu ara yüzü ve kolay kullanılabilir paneli ile profesyonel manşet hazırlamak isteyenler için ideal bir seçim olmaktadır. Bu eklenti dahilinde manşet sisteminize sadece görsel olarak değil, aynı zamanda metin veya video manşeti de ekleme yapabiliyorsunuz. Genellikle video başta olmak üzere görsel içerikli bir manşet kullanmak isteyen WP kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilen eklenti tam bir kontrol kapsamında kullanılabiliyor.
    https://www.dogushan.com/eti/wordpress-eklentileri/
    https://www.dogushan.com/

    YanıtlaSil
  2. İzmir ve çevresinde organizasyon firması denince akla gelen ilk şirket isminden de anlaşılacağı gibi İzmir organizasyon firmasıdır. Yapığı işleri kısaca açıklamamız gerekirse, Acilis Organizasyonu, balon susleme, evlilik teklifi paketleri, dugun organizasyonu mekanları, tekne kiralama ve catering hizmetlerine imza atmış bulunmaktadır. Sizlerde profesyonel bir organizasyon firmasıyla çalışmak isterseniz bir telefon kadar uzağınızdayız.

    YanıtlaSil
  3. MARKET RAF SİSTEMLERİ BİZİM İŞİMİZ
    Seçkin Raf olarak İzmir'de kurmuş olduğumuz fabrikamızda her sektörden müşterinin isteğine özel kaliteli ve uygun fiyatlı raf sistemleri üretmekteyiz. Mağaza ve market dekorasyonu alanında kazandığımız deneyim ile, sahip olduğumuz uzman kadro ve takım çalışmasıyla mağaza dekorasyonu, market dekorasyonu, raf sistemleri konusunda hizmet vermekte ve market ekipmanlarının kaliteli malzemeler kullanılarak üretimini ve satışını yapmaktayız. Faaliyet gösterdiğimiz sektörde başarılı ve etkin projelerle müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaya devam ediyoruz.
    Market raf sistemleri, market raf sistemleri, market raf fiyatları ve market raf modelleri için bize hemen ulaşabilirsiniz.



    TMGD, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
    tmgd bulundurma zorunluluğu olan işletmelere en iyi desteği sunuyoruz. Tehlikeli maddelerin lojistik faaliyetlerini en güvenli şekilde gerçekleştirmek için sizlere çözümler sunuyoruz. Lojistik, Çevre, İş Güvenliği ve Yönetim Sistemleri konularında uzman kadromuz ile beraber sizlere en doğru ve etkili hizmeti sunmak için varız. Dinamik, yenilikçi ve tecrübeli ekibimizle sanayi kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza yön vererek her gün büyüyen bir aileyiz.

    YanıtlaSil
  4. çok iyi bir makale uzun suredir sizleri takip etmekteyim sektorde sizden iyisini goremedim yapmiş oldugunuz çalişmadan dolayi sunnet organizasyonu çok iyi bir bir puroje teşekkurler

    YanıtlaSil